Fin ukestart med fakkeltog for naturen, digital trim og tur i Østmarka

Søndag ettermiddag sammen med 650 engasjerte naturvenner, med appeller og fakkeltog ved Bredtvet fengsel ga et skikkelig boost! Mange kjære kjente, enda flere ukjente, felles var et brennende hjerte for skog og nærnatur. Det varmer og støtter, og det er godt å oppleve at vi står sammen, på tvers av dalen, på tvers av politiske partier og andre ting som skiller oss.

Mandag morgen har jeg fått enda en boost til uka med Seniortrim fra Fellesskap for seniorer i regi av Norske Kvinners Sanitetsforening. På denne facebooksiden dukker det opp hver tirsdag og torsdag en snau halvtimes trim, med oppvarming, styrke, kondisjon, balanse og uttøying. Helt gratis, som et koronatiltak. Jeg har vært litt ut og inn av denne gruppa av hensyn til noen periodiske plager, men synes øvelsene er gode og kan tilpasses.

Idag er været tipp topp, så nå blir det beintråkka tur til Utsikten over Groruddalen. Jeg gleder meg også til å fortsette med historiefortellinger denne uka. Neste ut er Anne-Grete. Hun ble så engasjert da hun fikk spørsmålene at hun sendte sin utrolige historie samme kveld. Følg med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *