Godt lesestoff for balansen

Har lenge tenkt at jeg skulle abonnere på Harvest, fordi jeg stadig har lyst til å lese videre etter deres teasere. De skriver godt, og har for meg interessante temaer, i overgangene mellom mennesker, natur og helse. Nå er jeg blitt abonnent, og da kan jeg dele utvalgte artikler med dere som leser bloggen, hurra!

Denne artikkelen av Marit Figenschou, “Når vi ikke sier nei, gjør kroppen det for oss”, traff meg veldig. Jeg har ikke vært så god til å bruke dette ordet på tre bokstaver som begynner med n.. Og har en historikk som nok har satt sine spor. Det har mange av oss, og dette utgjør en del av min nysgjerrighet på hva vi kan gjøre: Hvordan få levelige liv, gi “liv til livet” – ikke for å bli så gammel som mulig, men for å kunne oppleve mening og bidra så lenge som mulig?

Jeg har flere ganger nevnt Norske Kvinners Sanitetsforenings tilbud via facebooksiden Fellesskap for seniorer, og spesielt Audun Myskja sine bidrag. For tiden har jeg litt vonde armer som ikke liker mye skriving, og hans innlegg har så mye bra at det er vanskelig å velge ut uten å skrive mye. Oppfordrer derfor til å gå inn og høre selv. Siste innlegg handlet om stress, forebygging av demens og gode leveregler. Den førte meg videre til boka hans “Ungdomskilden“, som jeg har begynt å lese, lastet ned fra appen BookBites – helt gratis. Også veldig informativ og bra.

God lesning!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *