Høststemninger

Årstidsvekslinger er fine. Høsten er noe vemodig, med tid til fordøyelse, ro, inneliv – og fortsatt uteliv. Jeg vil lage små fortellinger om hva vi gjør i de ulike årstidene. Samle bilder og tekster om turer og andre opplevelser som hører årstiden til. Høstfortellingene hadde jeg lagt under ‪#‎høstturerhjemmefra‬ – Utforsk | Facebook. Slik hadde jeg også samlet sommerminner under #sommerferiehjemmefra. Her kunne jeg finne turhistorier og bilder samlet og bla i dem, som et fotoalbum. Men akk, plutselig var lenkene døde. Vet ikke hva som har skjedd, endring i innstillinger på facebook kanskje? De kan fortsatt finnes ved søk på #høstturerhjemmefra eller #sommerferiehjemmefra på min fb-side, men altså ikke her på bloggen. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *