Tida som flyr – og øyeblikkene

Vi har alltid hørt det, at tida går fortere jo eldre du blir. Det kan jeg bekrefte. Desto viktigere å ta øyeblikkene på alvor. Klisje? Nei. Nå sitter jeg og venter på et tog på Nationaltheatret stasjon, og det er – signalfeil. Jeg har likefullt muligheten til å nyte en kopp kaffe, se på folk som står her, møte et blikk, med et smil. Jeg kan glede meg til besøk hos barnebarn og skrive et innlegg om – å nyte dette øyeblikket. “Det er forsinkelser og innstillinger..” hører jeg på høyttaleren. Jeg kan velge å irritere meg, eller å undre meg på hva som skjer. Kommer jeg dit jeg skal? Hvor lang tid tar det tro? Skulle vært her 14.43, kommer 14.56. Ok. Kaffen er fortært, alt vel😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *