Ukeslutt

Hva står ut fra denne uka?

Venninnetreff med lunsj, mimring fra gymnastida, da vi drømte oss vekk på hybelen min, til au pair-opphold i England og alt vi gjorde der, nesten uten penger. Derfra til dagens tilstand, fysisk og mentalt, foreldres død. Fra 12 til 16 gikk skravla. Herlig!

Turer med anbefalt musikk på øret – Michael Mosleys tips fra podcasten “Just one thing” har fått meg ut på flere turer, med en fart opp bakkene som har overrasket. Musikken løfter kroppen opp bakkene, puls og svette øker. Virksomt!

Fått forespørsel om styrelederverv og takket pent nei, glad for å bli spurt! Vært på valgkomitemøte i borettslaget, spent på om det finnes mulighet til å gjøre borettslaget mitt mer bærekraftig, med friske tilskudd i styret?

Mottatt bokpakke fra biblioteket til Aldring og helse, påbegynte og svært gjenkjennelige tekster som omtales neste uke.

Inspirerende zoom-møte med besteforeldrenes klimaaksjonister i Oslo & omegn, der Hanne fra FIVH fortalte om deres nye meningsmåling, som viser at 7 av 10 er bekymret for klima og 6 av 10 villige til å betale mer for klær, mat og varer laget etisk forsvarlig, uten miljøgifter og med en rettferdig pris for bonden. En viktig korreksjon til den offentlige debatten. Hele 62% mener myndighetene må innføre strengere reguleringer og tvinge folk og bedrifter til å leve mer bærekraftig, bekreftes i en lignende undersøkelse fra Opinion i 2021. Det gir håp og må formidles i klartekst til våre politikere, var konklusjonen.

Familiebesøk i helgen med skøyter, aking, klatrepark og middag som avslutning av uka. Det er desserten jeg gleder meg til!

I sum – så absolutt levelig liv :=) God helg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *