Livet i eldre år – en serie intervjuer

Jeg har et ønske om å dele historier fra ulike mennesker jeg kjenner eller møter på min vei, og høre om hvordan de lever sine liv. Den første du treffer er Rudi, som jeg kjenner fra vårt felles engasjement i Besteforeldrenes klimaaksjon. Han har en interessant bakgrunn som jeg ikke visste veldig mye om, som tidligere katolsk prest – nå humanetiker, debattant, skribent og forfatter, komponist og utøvende musiker. Han har laget “mattenøtter” som hjernetrim, er selvlært kalligraf – og han kjeder seg aldri!

Flere historier kommer etterhvert – følg med! Spørsmålene vil være noenlunde de samme. Noen vil kanskje ønske å være anonyme. Har du en historie du vil fortelle, si gjerne fra til meg.

2 hendelser på “Livet i eldre år – en serie intervjuer”

  1. Hilde Ballière

    Hvor jeg har det fra, vet jeg ikke helt, men noe veldig sterkt sier meg at du snakker om Rudi Kessels – en god gammel copatriot som valgte Norge fremfor Belgia. Hils ham så mye… Vi kjente hverandre litt sånn i 70-åra, og traff hverandre et par ganger senere, men med så mange andre potensielle venner, kokte det hele bort i kål ….

    1. Det stemmer nok vil jeg tro. Han er ikke fast leser av bloggen, hadde så mye å lese og vanskelig å komme gjennom aviser, så han ville ikke fristes! Sender han en mail og hilser. Så morsomt at jeg kjenner 2 fra Belgia som kjenner hverandre :=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *