Hemmeligheter

Jeg fikk med en tekst i år igjen! Skriveakademiets antologi “Hemmeligheter” ble lansert med fullt hus på Litteraturhuset igår. Hemmeligheter gjør denne boka variert og spennende. Sterkest inntrykk av de smakebitene som ble presentert igår, gjorde Janne Langaas med bidraget “Videre”. Hun vant også Skriveakademiets manuskonkurranse i 2022 med boka “19 måneder – en kjærlighetserklæring”, basert på slutten av et sterkt samliv med ektemannen som fikk kreft, ærlig og usminka.

Min hemmelighet har tittelen “Friminutt på do”. Skrevet med uklar langtidshukommelse og tydelige følelsesavtrykk fra ei skoletid før begrepet mobbing var oppfunnet. Klikk på tittelen eller last ned under (best lesbar på pc).

Antologien kan kjøpes fra Skriveakademiet. Takk for at du leser, og legg gjerne igjen en kommentar.

Mine tidligere tekster publisert i Skriveakademiets antologier kan du lese her – klikk på tittelen.

“Jesus, julenissen og jula” fra Julemirakler (Skriveakademiet 2021)

“Hjem til jul” fra Øyeblikk (Skriveakademiet 2022)

“Det var den sommeren” fra antologien med samme navn (Skriveakademiet 2023)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *