Å komme i gang med musikk

Søndag morgen, litt trøtt, hva skal til for å komme i gang? Hva har jeg lyst til – egentlig? Gjøre øvelser? neei.. tar fri idag. Skrive? neei.. føler meg ikke inspirert. Setter på en podcast jeg fikk anbefalt igår: Michael Mosley på BBC, “Just One Thing”. EN liten ting du kan gjøre for å bedre helse og humør. Det er mange tips å ta av. Starter med den første episoden som er “Early Morning Walk”. En god ide, men fristes ikke helt, ute er det mørkt enda, og dessuten skal vi jo ut og gå litt senere.. Men Mosley har også musikkforslag for å få passe tempo til morgenturen. Jeg setter på youtube “I’ve got a feeling” med The Black Eyed Peas. Og den tar tak! Plutselig danser jeg rundt på stua og får opp pulsen, skikkelig bra rytme.. musikk, altså! En sikker kilde til energi, går rett i kroppen, og noen ganger MÅ kroppen bare bevege seg, med eller uten tur – gjerne begge deler! Så kom jeg i gang, med skriving også. Ha en finfin søndag med den bevegelsen DU trives med. Eller bare musikk.

Og sjekk gjerne ut Mosleys 15 minutters enkle og gode, forskningsbaserte tips. Du kan søke opp “Just one thing” i den appen du bruker til å høre podcaster.

Jamen fikk den ikke pusha meg ut på tur nr 2 idag, med heftig musikk på øret som fikk opp både farten og humøret! Mange jeg møtte smilte – jeg gikk nok der og smilte jeg og :=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *