Overgangsalder

Kom over en jordmor, Anita Prante, i Aftenpostens Folkehelsebilag idag. Hun blogger om kvinnehelse og overgangsalder – et tema hun opplevde trengtes å snakkes om da hun selv kom i overgangsalderen. Litt som meg selv om temaet eldre år og aldring, bare hakket før.
Siden jeg har noen yngre lesere, kan det være greit å dele noe om denne fasen også. Her er et fint KK-intervju med Anita og en annen blogger. God lesning – tenk “yes, nå er jeg der, ny fase i livet, hva kan jeg gjøre for å håndtere den på en god måte så jeg har det bra?” Det finnes gode råd, hjelp å få, og behøver slett ikke være ille. For meg var en dusjeflaske med vann i sekken på tur et kjempegodt triks for å komme hetetokter i forkjøpet på tur! Jeg var ikke veldig plaget, men noen er jo det. Denne er til dem ❤
Her er også en lenke til offisiell info om temaet Overgangsalder (menopause) – helsenorge.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *